ICT


Onze ICT afdeling is verantwoordelijk voor het complete IT-platform van Quintes. Wij doen alles wat te maken heeft met automatisering en dragen bij aan de groeiambitie van het bedrijf. Medewerkers van alle andere afdelingen kunnen altijd bij ons terecht bij problemen met hun computer, netwerk of werkplek. Onze dagen bestaan uit het controleren of alles naar behoren draait, het inventariseren van storingen en het helpen van medewerkers...

Ons team bestaat uit 15 experts verdeeld over twee afdelingen: applicaties en technology. De afdeling applicaties gaat over de business applicaties en processen van het bedrijf. Technology legt onder andere de focus op de infrastructuur en het netwerk. Bij ons kom je terecht in een team dat veel waarde hecht aan een goede werksfeer. Doordat Quintes continu groeit, zijn er genoeg uitdagingen en is er ruimte voor ontwikkeling.

Openstaande vacatures

Helpdesk / IT medewerker

place
Waardenburg
work
Fulltime
school
MBO

Voor Quintes Employee Benefits - onderdeel van de Quintes groep - zijn we op zoek naar een enthousiaste helpdesk / IT medewerker.

Systeembeheerder

place
Waardenburg
work
Fulltime
school
HBO

Als systeembeheerder bij Quintes heb je een belangrijke functie. Jij zorgt ervoor dat je al je collegae volledig ontzorgt met een goed onderhouden IT-omgeving. Pak je als vanzelfsprekend je verantwoordelijkheid? Houd je van uitdagend en afwisselend werk? Dan is dit jouw baan.

Junior Systeembeheerder

place
Waardenburg
work
Fulltime
school
MBO

Als junior applicatiebeheerder/servicedesk/systeembeheerder bij Quintes heb je een belangrijke functie. Jij zorgt ervoor dat je al je collega's volledig ontzorgt met een goed onderhouden IT-omgeving. Pak je als vanzelfsprekend je verantwoordelijkheid? Houd je van uitdagend en afwisselend werk? Dan is dit jouw baan.